Keuken laten plaatsen

Montage keuken

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Of heeft u een keuken gekocht en moet u zelf zorgen voor de montage van de nieuwe keuken? Ik kan u hierbij helpen.

De montage van een keuken is een precieze klus. Na 15+ jaar keukens te plaatsen, weet ik waar de knelpunten kunnen zitten. Van een aanrechtblad dat net niet goed aansluit, inbouwapparatuur dat aangesloten moet worden tot de nieuwste kookplaten waar de afzuiging in geïntegreerd is: ik help u graag.

Werkwijze plaatsen keuken

Samen kijken we naar de huidige situatie. Is er nog een oude keuken die gedemonteerd moet worden? Zit het leidingwerk op de juiste plek? 
Uiteraard kan ik de keuken ook demonteren en eventuele aanpassingen in het leidingwerk verzorgen, maar dit brengt extra kosten met zich mee.

Indien u de nieuwe keuken al besteld heeft, ontvang ik graag de werk- en montagetekeningen, zodat ik goed voorbereid te werk kan gaan. Ook zal ik een aantal foto’s van de huidige keuken maken.

Zodra bekend is wanneer de keuken geleverd kan worden, plannen we een afspraak in. Afhankelijk van de grootte van de keuken, ben ik ongeveer drie dagen bezig. Ik ga er dan vanuit, indien van toepassing, de oude keuken er uit is.

Advies

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar twijfelt u over de opstelling of de mogelijkheden? Ook daarin adviseer ik u graag. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Projecten